Tilbagebetalings politik

Returnering

Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand og mængde, som ved modtagelsen, dvs. de skal være i samme emballage, som ved modtagelse, og have prismærke på.

Vi tilbagebetaler kun returbeløb til det kreditkort, som varerne er betalt med.​

Såfremt kunden får fri fragt ved køb over et bestemt beløb og returnerer varer fra ordren, trækkes 39 kr. fra de returnerede varers værdi ved returnering, hvis det endelige køb er under fri fragts beløbet.

Vores returlabel findes under følgende link: https://retur.pakkelabels.dk/hijabhusdk

Ved returnering efter 14 dage er Hijab Hus ikke forpligtet til at tilbagesende kunders forsinkede returneringer, hvorfor kundes må betale for fragten for egen regning.

Vi behandler din returnering hurtigt muligt efter modtagelsen, og overfører derefter dine penge til samme kort som blev brugt til betaling. Der vil gå få 1-3 bankdage inden pengene er på din konto.

Alle returvarer sendes til:

Hijab Hus

Mimersgade 118 st. Th.

2200 København N​ 

Betaling og ordre

Vi behandler varer hurtigst muligt, og afsender senest dagen efter ordrens modtagelse, hvis der ikke er problemer med ordren.

Når vi har afsendt din ordre sender vi dig trackingnummeret, hvis du beder om dette.

Når vi har afsendt din ordre, vil du modtage en bekrætigelsesmail fra os.

Hvis der er fejl i den af dig oplyste adresse, vil pakken blive sendt retur til Hijab Hus. Du vil i så fald blive opkrævet et nyt forsendelsesgebyr for at få pakken tilsendt igen.

Når du afgiver en ordre, garanterer du for, at alle de oplysninger du opgiver er korrekte, at du er over 18 år og at du er autoriseret bruger af det anvendte kredit kort, samt at der er tilstrækkelige midler til at dække købet.

Kundeoplysninger og sikkerhed  

Du bedes du opgive navn, adresse, telefon nummer og e-mail adresse, ved afgivelse af din ordre. Hijab Hus er ansvarlig for sikker opbevaring af disse oplysninger, og garanterer for, at de ikke vil blive videregivet til udenforstående.