Forhold

Ved å handle på dette nettstedet godtar du automatisk følgende vilkår. Vi anbefaler derfor at du leser vilkårene grundig før du handler på www.Hijabhus.com.

Betaling

Beløpet vil bli belastet når varen sendes.

Valutaer

Vi mottar betalinger i danske, norske og svenske kroner.

Endring av ordre

Vi vil behandle bestillingen din så snart vi mottar den for å sikre rask levering. Ta gjerne kontakt med oss ​​på info@hijabhus.com så snart som mulig hvis du har endret bestillingen din. Hvis bestillingen allerede er sendt, vil det ikke være mulig å endre.

kansellering

Allerede sendte bestillinger kan ikke kanselleres. Hvis du ikke vil ha de mottatte elementene, send dem til oss.

klager

Du har siom i stand til 24 måneders rett til klage. Klager må gjøres innen rimelig tid, dvs. 2 måneder.

Reklame finner sted på info@hijabhus.com. Det må gis en forklaring på problemet med elementet og et bilde av feilen. Vi dekker ikke frakten for retur av varen.

Avbestillings

Kunder har 14 dager med avbestilling.

Dersom kunden er gratis for bestillinger over 999 NOK og returvarer fra bestillingen slik at kunden ender med kostnader under 999 NOK, vil fraktkostnadene bli trukket fra beløpet ved retur.

Return

Varene må returneres ubrukte og i samme tilstand og kvantitet som på kvitteringen, dvs. De må være i samme emballasje som i resepsjonen og ha en prislapp.

Vi refunderer kun refusjonen til kredittkortet som varene er betalt for.

Ved retur etter 14 dager er Hijab Hus ikke forpliktet til å returnere kundenes forsinkede avkastning, slik at kundene må betale for frakt for egen regning.

Vi vil behandle din retur så snart som mulig etter kvitteringen, og overfør deretter pengene dine til det samme kortet som ble brukt til betaling. Det blir noen 1-3 virkedager før pengene er i kontoen din.

Dersom kunden er gratis for bestillinger over 999 NOK og returvarer fra bestillingen slik at kunden ender med kostnader under 999 NOK, vil fraktkostnadene bli trukket fra beløpet ved retur.

Alle returvarer sendes til:

Hijab Hus

Storgata 33

0184 Oslo

Norway

Betaling og bestilling

Vi behandler varer så snart som mulig og sendes innen dagen etter bestillingsmottak dersom det ikke er noen problemer med bestillingen.

Når vi har sendt bestillingen din, sender vi deg sporingsnummeret hvis du ber om dette.

Når vi har sendt bestillingen din, vil du motta en bekreftelses-epost fra oss.

Hvis det oppstår en feil i adressen du oppgir, vil pakken bli returnert til Hijab House. I dette tilfellet blir du belastet med et nytt fraktgebyr for å motta pakken igjen.

Når du bestiller, garanterer du at all informasjon du oppgir er korrekt, at du er over 18 år og at du er autorisert bruker av det brukte kredittkortet og at det er tilstrekkelig midler til å dekke kjøpet.

Kundeinformasjon og sikkerhet

Vennligst oppgi navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse ved innsending av bestillingen din. Hijab Hus er ansvarlig for sikker lagring av denne informasjonen og garanterer at de ikke vil bli utlyst til tredjepart.


Personvern:

Virksomheten forstår og respekterer viktigheten av personvern på Internett. Virksomheten vil ikke avsløre kunde / brukerinformasjon til tredjeparter med mindre det er nødvendig å gjennomføre en transaksjon. Virksomheten vil ikke selge ditt navn, adresse, e-postadresse, kredittkort eller personlige data til noen tredjepart uten din forhåndsgodkjenning.

Copyright

Alt innhold som grafikk, logoer, ikoner, bilder, videoer og programvare tilhører Hijab Hus.

Kopiering eller annen bruk av Hijab House nettstedinnhold er bare tillatt med skriftlig tillatelse fra Hijab Hus. Uautorisert bruk av innholdet på siden vil resultere i rettssaker.